تبلیغات
http://hamkaran.biz/images/115_banner_nakhon.gif


http://hamkaran.biz/images/1290406529.gif






جلوه هایی از هنر و جذابیت جلوه هایی از هنر و جذابیت - طرز تهیه نان برنجی كرمانشاهی
 

طرز تهیه نان برنجی كرمانشاهی

نویسنده: sara موضوع: آشپزی، 

 

 

مواد لازم :

آرد برنج  نیم كیلو
شكر  200 گرم
تخم مرغ  1عدد
كره یا روغن كرمانشاهی  200 گرم
گلاب  نصف فنجان قهوه خوری
زعفران آب شده  یك قاشق مرباخوری
خرفه یا سیاه دانه  به مقدار لازم

طرز تهیه :

1- ابتدا آرد برنج را الک می كنیم.

2- آرد را با روغن مخلوط كرده و كمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.

3- شكر را در نصف لیوان آب حل كرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.

4- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می كنیم.

5- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می كنیم و خمیر را ورز می دهیم.

6- خمیر را مدت 5 ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با پارچه ی تمیزی می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم نباشد.

7- بعد از 5 ساعت آن را مجددا كمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می كنیم و در كف دستمان كمی پهن می كنیم.

8- چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.

9- سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری كه از قبل روشن كرده ایم و دمای آن 170 درجه است، برای 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم.

این شیرینی را می توانید خارج از یخچال و در محل خنکی نگهداری کنید

به نقل از funshad.com

 

برچسب ها: طرز تهیه شیرینی برنجی، نان برنجی کرمانشاهی، شیرینی های کرمانشاهی، آموزش شیرینی پزی، خانه داری، کدبانو،  

() نظرات