تبلیغات
http://hamkaran.biz/images/115_banner_nakhon.gif


http://hamkaran.biz/images/1290406529.gif






جلوه هایی از هنر و جذابیت جلوه هایی از هنر و جذابیت - طرز تـهــــــیه شله زرد
 

طرز تـهــــــیه شله زرد

نویسنده: sara موضوع: آشپزی، 

 

طرز تـهــــــیه شله زرد:

برنج  1 كیلوگرم
شكر 2 كیلوگرم
روغن ذوب شده 1 پیمانه
زعفران ساییده شده 1.5 مثقال
گلاب 1 پیمانه
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچین برای تزیین 2 قاشق سوپخوری


برنج را پیمانه میكنیم و میشوییم و 6 تا 7 برابر آن ٬ آب در نظر میگیریم(مقدار آب شله زرد به نوع برنج مربوط میشود چون بعضی برنجها برای پختن به آب بیشتر نیاز دارند و بعضی كمتر) آب را روی برنج ریخته و میگذاریم روی آتش تا جوش بیاید و مرتبآ كف روی آب را جمع اوری میكنیم. وقتی مغز برنج نرم شد شكر را اضافه كرده و بهم میزنیم تا شله زرد كاملا جا بیفتد.در صورتیكه كه سفت شده بود یك تا دو پیمانه آب ولرم اضافه میكنیم تا به قوام مورد نظر برسد.بعد زعفران را در آب جوش حل مینماییم و داخل شله زرد میریزیم.سپس روغن را داغ و صاف كرده به شله زرد اضافه میكنیم. كمی از بادام را برای تزیین كنار گذاشته و بقیه بادامها را شسته و داخل شله زرد میریزیم و گلاب را نیز اضافه میكنیم و شله زرد را بهم میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.بعد درب ظرف را میبندیم و اگر بخواهیم شله زرد كاملا جابیفتد آنرابمدت نیم ساعت در كف فر با حرارت ملایم قرار میدهیم.پس از اینمدت ظرف را خارج كرده خوب بهم میزنیم و در ظرف میكشیم و روی آنرا با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین میكنیم.

 

برچسب ها: طرز تهیه شله زرد، آشپزی، طرز تهیه رنگینک، طرز تهیه کاچی، تهیه شیربرنج ویژه ماه مبارك رمضان، آش رشته های تزئین شده محصوص سفره های افطار، سفره افطار، غذای ایرانی، آموزش آشپزی، آموزش غذاهای ماه رمضان، آموزش پخت شله زرد،  

() نظرات